|

A fost stabilită firma care va asfalta drumul naţional DN24 C între Manoleasa şi Rădăuţi Prut

santier pe DN 24 C la Botosani (3)Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iasi a stabilit firma de construcţii care va asfalta drumul naţional DN24 C între Manoleasa şi Rădăuţi Prut.

DRDP a semnat un contract pentru proiectare şi execuţie lucrări de îmbrăcăminţi bituminoase uşoare din mixturi asfaltice pe drumul naţional DN 24 C.
În urma licitaţiei, câştigătoare a fost desemnată societatea comercială Transporturi Auto SA Botoşani, patronată de Constantin Conţac.

like facebookValoarea contractului este de 7,9 milioane de lei, fără TVA, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene.

Durata contractului este de 105 zile lucrătoare, care înseamnă perioada de execuţie a lucrărilor. Ulterior,…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=195846

Publicat de pe 15 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...