|

A fost stabilită firma care va finaliza lucrările bazinul olimpic și plaja din Parcul Cornișa. Ce sumă va plăti municipalitatea!

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosaniPrimăria Botoșani a stabilit firma care va finaliza lucrările bazinul olimpic și plaja din Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa. În urma unei negocieri, municipalitatea a încheiat un contract cu societatea comercială 3 G Sport- IP SRL Corbeanca, care urmează termine, în această vară investiția de la Cornișa.

Firma din județul Ilfov a încheiat contractul nu după o licitație publică, ci după o negociere fără anunț de participare.

like facebook, stiri, botosaniJustificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare: ansamblul ofertelor prezentate ca raspuns la o licitatie deschisa, la o licitatie restransa sau la un dialog…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=243479

Publicat de pe 28 Feb 2018. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii