|

Activitatea a două unități suspendată de DSVSA Suceava în octombirie și amenzi de 17.800 de lei aplicate în urma a peste 150 de controale

Inspectorii DSVSA Suceava au aplicat în luna octombrie 13 amenzi în valoare totală de 17 800 de lei, au dispus suspendarea activităţii a două unităţi şi au confiscat aproape 19 kg de produse alimentare în urma celor 158 de controale efectuate.

Directorul executiv al DSVSA Suceava, medicul veterinar Ioan Corduneanu, a declarat, luni, pentru NewsBucovina, că în luna octombrie au fost efectuate 158 de inspecţii şi controale în urma cărora au fost confiscate 18,8 kilograme de produse alimentare din pieţe şi unităţi de comercializare şi au fost aplicate 20 de avertismente şi 13 amenzi în valoare totală de 17 800 de lei.

El a spus că printre abaterile constatate în…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194912

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii