|

Adolescenta înecată „evadase” de la Casa de Copii „Ion Creangă”. Avea 15 ani!

Adolescenta înecată astăzi în Bistriţa avea doar 15 ani şi fugise de ieri de la Casa de Copii (Centrului Ion Creanga Piatra Neamt), anunţă un comunicat remis de DGASPC Neamt.

„Adolescenta era nascuta in 2002 si era in sistem de protectie in cadrul Centrului Ion Creanga Piatra Neamt din iulie 2016, ajungind in atentia DGASPC Neamt dupa ce a fost victima abuzurilor repetate petrecute in familie. Copila era in evidenta medicilor specialisti in neuropsihiatrie infantila. De cind a ajuns in centru, adolescenta  a beneficiat de consiliere psihologica in mod constant, nu a dat semne de depresie si nu a avut tendinte suicidale.
Luni, 11 septembrie,…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=162919

Publicat de pe 13 Sep 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...