|

ALCOOLEMIE. Șeful de la Permise Auto Iași era bea-turtă la volan: 1,70 mg/l alcool pur în sânge. Minea audiat de Arafat

Tudor Minea, sef Serviciul Inmatriculari si Permise IasiInstitutul de Medicină Legală Iași a dat publicității rezultatele analizelor de laborator pentru probele biologice ale comisarului șef Tudor Minea surprins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Șeful de la Permise Auto Iași avea o îmbibație alcoolică de 1,70 mg/l alcool pur în sânge la prima probă şi 1,60 mg/l alcool pur în sânge la a doua probă. Colonelul a fost chemat la audieri la Ministerul Administrației și Internelor, comisia fiind condusă de secretarul de stat Raed Arafat. În paralel cu audierile de la București, la Iași s-au deplasat doi comisari și i-au audiat pe angajații de la Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto Iași în legătură cu petrecerea organizată în instituție de Tudor Minea cu ocazia aniversării zilei sale de naștere. În urma acestei petreceri, Minea s-a urcat beat la volanul autoturismului proprietate personală și a fost surprins de un filtru al Poliției Rutiere. Testat de polițiști cu etilotestul, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. După rezultatul probelor biologice, lui Tudor Minea i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Comisarul a intrat imediat în concediu medical, atribuțiile sale urmând a fi preluate de adjunctul Vasile Zacornea. Numai că, și Zacornea are probleme cu legea, pe numele său fiind întocmit un dosar penal de braconaj.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33782

Publicat de pe 22 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...