|

ALEGERI. FOTO – VIDEO. Marius Dangă și-a adjudecat ”la mustață” conducerea municipală a PNL Iași

Marius Danga PNL 1Liviu Bratescu 1Alegeri în acorduri de zăngănit de cătușe în filiala PNL a municipiului Iași.

După arestarea liderului Relu Fenechiu, lupii tineri au început un război pe viață și pe moarte care s-a adjudecat duminică după amiază la Casa Studenților din Iași. Viceprimarul municipiului Iași, Marius Dangă și-a adjudecat filiala municipala PNL Iași, câștigând la numai trei voturi președinția organizației. Cu un scor de 173 la 170, directorul Ateneului Tătătrași, consilierul județean Liviu Brătescu a pierdut conducerea filialei în favoarea lui Marius Dangă. Din totalul voturilor exprimate, şase au fost anulate. Din cauza diferenţei considerată prea mică, voturile au fost numărate de cinci ori. La alegerile de la Casa Studenților ar fi trebuit sa participe 591 persoane cu drept de vot, însă pe liste au fost trecuți 391 de membri. ”Peștele cel mare”, respectiv Conferința județeană de alegeri va avea loc pe data de 5 aprilie la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, unde funcția lui Fenechiu, rămasă vacantă după arestarea acestuia, este vizată de președintele Consiliului Județean, Cristian Adomniței.

Pentru a-și pregăti fotoliul lui Fenechiu, Cristian Adomniței a declarat în discursul său de la Casa Studenților că își dorește ca USL să reziste pentru că mai sunt câteva promisiuni pe care încă nu le-a văzut puse în practică, referindu-se în principal la Spitalul Regional și la Autostrada Iași-Tg. Mureș. Cele două proiecte au fost trâmbițate și de Relu Fenechiu în toate campaniile electorale, materializându-se doar prin încătușarea liberalului.
Cătălin Dumitrescu

VIDEO

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Marius Danga PNL

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33647

Publicat de pe 16 Feb 2014. Publicat in POLITICĂ, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...