|

Amenzi de peste 170.000 lei aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, la nivelul județului Suceava

Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și cei din cadrul polițiilor municipale și orășenești, în comun cu forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava au organizat, în perioada 3-11 septembrie a.c., acțiuni pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Potrivit Poliției Județene, au fost executate 109 controale la unități economice și în fondul forestier şi au fost verificate 313 mijloace de transport.

„Au fost constatate 26 de infracțiuni, din…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164082

Publicat de pe 15 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii