|

Angelica Flutur, experiență inedită în rochie de mireasă:„Evenimentul a fost deosebit”

În cadrul celui mai mare târg de nunți din țară, care are loc anual la Romexpo, revista „Ghidul Miresei” a venit cu o propunere inedită: aceea de a aduna mai multe interprete de muzică  populară din zone diferite ale țării, care să se îmbrace în rochii de mireasă. Pentru a se diferenția însă, fiecare artistă a trebuit să își accesorizeze rochia cu elemente care să reprezinte zona etnofolclorică din care vine.

Acestei provocări a răspuns și frumoasa interpretă de muzică populară din Bucovina, Angelica Flutur. Asemeni mireselor de odinioară, reprezentanta huțulilor a purtat o coroniță din flori roșii, iar la gât mărgele albe.

„De când am fost…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=242141

Publicat de pe 26 Feb 2018. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...