|

Aproape 200 de inspecții ale DSVSA Suceava la unităţi de alimentaţie publică, târguri, dar şi pensiuni turistice şi restaurante, fiind aplicate amenzi de peste 70.000 de lei

Inspectorii sanitari veterinari suceveni au aplicat 22 de amenzi în valoare de peste 70.000 de lei şi au confiscat 74 de kilograme de produse alimentare în urma controalelor efectuate în luna august.

Directorul executiv al DSVSA Suceava, medicul veterinar Ioan Corduneanu, a declarat, vineri, pentru NewsBucovina, că în cursul lunii august au fost efectuate 179 de inspecţii care au vizat unităţile de alimentaţie publică, târguri, dar şi pensiuni turistice şi restaurante.

El a spus că în urma acestor controale au fost confiscate 74 de kilograme de produse alimentare şi au fost aplicate 15 avertismente şi 22 de amenzi în valoare totală de 71.700 de lei.

Medicul veterinar…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164624

Publicat de pe 16 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii