|

Ar fi de râs dacă n-ar exista interese financiare importante: CJ Suceava a dat autorizații pentru noile trasee maxi-taxi, iar acum verifică legalitatea “piraților”

De aproape 3 luni, pe traseele din municipiul Suceava ar trebui să circule numai autobuzele TPL, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, care “securiza” contractul pe fonduri europene pentru achiziționarea a 40 de autobuze electrice.

În realitate, maxi taximetriștii au apelat la o șmecherie ieftină ( doar la figurat ) și își văd liniștiți de treabă, după ce au găsit sprijinul Consiliului Județean, instituția care avizează traseele rutiere interjudețene.

ZdpN  a scris, în urmă cu mai bine de 2 luni, despre eficiența totală a operatorilor particulari, care au mai adăugat două stații, de plecare / sosire și opresc în fiecare stație TPL.

Până la 1…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170797

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...