|

Au dat o spargere la o sală de jocuri și au plecat cu aproape 15.000 de lei. Tinerii implicați și-au primit pedepsele

talhar in catuse arestat bogdan george iacobTrei tineri care în primăvara anului trecut au dat o spargere la o sală de jocuri din Primăverii și au fugir cu o sumă de aproximativ 15.000 de lei, au fost condamnați, vineri, de magistrații Judecătoriei Botoșani.

Este vorba de Cătălin Ivan, Ioan Alexandru Șfichi și Paul Grosu, care, în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2015, au jefuit sala de jocuri din Capătul 1.

Cătălin Ivan a fost condamnat la cini ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată, iar Ioan Alexandru Sfichi la trei ani și jumătate de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, însă, pentru că mai avea o condamnare, va sta după gratii cinci ani și șase luni.

Cel…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194403

Publicat de pe 12 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...