|

Autoritățile din Suceava și Cernăuți au convenit să inițeze proiecte comune „în oglindă” cu finanțare europeană. Flutur:Pentru drumuri spre punctele de trecere a frontierei, vom face proiecte-pereche

Reprezentanții  grupurilor de lucru din județul Suceava și regiunea Cernăuți s-au întâlnit, marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pentru a discuta pe tema proiectelor comune, transfrontaliere.

Din partea județului Suceava au participat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur împreună cu Irina Vasilciuc, administratorul public, dar și cu specialiști din domeniile în care se  lucrează pentru depunerea de proiecte, iar din delegația regiunii Cernăuți a făcut parte guvernatorul regiunii Cernăuți, Oleksandr Fișciuk și președintele Consiliului Regional, Ion Muntean pe lângă angajați din domeniile vizate.

„Am convenit să realizăm împreună 14…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=252415

Publicat de pe 20 Mar 2018. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii