|

Băișanu: Biroul Politic Național al ALDE a decis să susțină ca în bugetul anului 2018 să fie asigurate fonduri pentru proiecte de infrastructură rutiere mari în zona Moldovei, de la autostrada A8 la drumul expres Siret-Pașcani, la modernizarea Roman-Suceava, finalizarea DN 18 sau șoseaua de centură a Sucevei

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a declarat, vineri, că Biroul Politic Național al ALDE a decis ca la legea bugetului pentru anul 2018 să susțină includerea fondurilor necesare pentru autostrada A 8 Iași-Tg. Mureș, pentru drumul expres Siret-Suceava-Pașcani, pentru modernizarea și lărgirea drumului Roman-Suceava-Siret, pentru finalizarea modernizării DN 18, dar și pentru șoseaua de centură a Sucevei și șoseaua ocolitoare a municipiului Rădăuți.

Potrivit acestuia, ALDE a decis în Biroul Politic Național că zona Moldovei trebuie să fie avută în vedere pentru realizarea de investiții în infrastructura rutieră.

„În…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=193890

Publicat de pe 10 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...