|

“Balul Bostaneilor”, de la Colegiul Unirea – traditii si obiceiuri din sate. Vezi cine sunt castigatorii – VIDEO

Uniristii au petrecut la sfarsitul saptamanii la cea de-a XI-a editie a Balului Bostaneilor, eveniment cu traditie pentru colegiul Unirea. Sapte echipe, care au reprezentat cate un sat din zona Pascaniului au readus pe scena traditiile si obiceiurile romanesti. Au trecut prin patru probe, care au avut ca scop promovarea valorilor romanesti si pastrarea folclorului national.

Colegiul Tehnic “Unirea” Pascani a organizat sambata, la Clubul Copiilor, spectacolul-concurs “Balul Bostaneilor”. Sapte echipe de elevi din clasele a IX-a si a X-a au incercat sa demonstreze ca sunt cei mai buni si au trecut prin cele patru probe stabilite de organizatori.

Pentru a castiga “Bostanul de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=195130

Publicat de pe 14 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...