|

Bărbatul care și-a dat foc după o ceartă cu iubita, transportat cu avionul la București

si-a dat foc la blandesti botosaniBărbatul care și-a dat foc după o ceartă cu iubita a fost transportat, miercuri, cu un avion la Clinica de Arși din București.

Marius Olaru, de 35 ani, din Blândești, a fost transportat cu o ambulanță până la Aeroportul Salcea, iar de acolo un avion medical l-a dus la București.

Starea bărbatului era foarte gravă, el suferind arsuri pe 50% din suprafața corpului.

Vă reamintim că un bărbat și-a dat foc, miercuri după-amiază, pe marginea unui drum județean, după ce iubita a amenințat că îl părăsește.

Este vorba de Marius Olaru, de 35 ani, din Blândești, care trăiește în concubinaj  cu o fată de 33 de ani din același sat.

like facebookDupă o discuție aprinsă…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=103371

Publicat de pe 18 Mai 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Mov: Ma mir pentru ca e o banca serioasa si sigura, daca vrei siguranta banului tau, ING e una din bancile pe care te...
  • LiliCatalina: Avionl meu a intarziat aproape 5 ore si am cerut ajutorul firmei ***** sa recupereze o compensatie de...
  • LiliCatalina: Conform legislației europene (Directiva 261/2004) pasagerii aerieni au dreptul la o despăgubire de...
  • barbatul a fost gasit decedat: Acesti baieti sunt la barul din sat in fiecare seara impreuna. Oare ce poate fi in...
  • STRAFLOSHKA IVAN: Dunarea si Delta Dunarii , pe tot cuprinsul Romaniei ,sunt strecurate si filtrate de plase pentru...