|

Băsescu iese la rampă în dosarul Belina: „Este clar că nu Dragnea e ținta”

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut declarații cu privire la dosarul Belina, respectiv a lansat o ipoteză conform căreia nu Liviu Dragnea, șeful PSD, este ținta.

Mai precis, Traian Băsescu este de părere că se urmărește mai degrabă eliminarea lui Sevil Shhaideh din Executiv, în condițiile în care aceasta, în calitate de ministru al Dezvoltării, este cea care împarte bani primarilor.

„Este clar că nu Dragnea e ținta. Ținta e îndepărtarea doamnei Shhaideh din guvern pentru că dânsa este puterea lui Dragnea, ea dă bani primarilor. În acest dosar, nu el este ținta. Nu avea cum să plece pe abuz în serviciu”, a spus Băsescu.

În plus, fostul…



citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171197

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...