|

BOMBĂ LA IAȘI! Șeful de la Permise Auto prins beat la volan

Tudor Minea, sef Serviciul Inmatriculari si Permise Iasi UPDATE ora 16:00. Coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului pentru Afaceri Interne, medicul Raed Arafat a cerut explicații prefectului județului Iași cu privire la comportamentul inadmisibil al șefului Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Iași, surprins beat la volan de un filtru al Poliției Ruriere Iași. Romeo Olteanu, prefectul județului Iași urmează să întocmească până luni, 17 februarie, un raport detaliat despre conduita comisarului șef Tudor Minea, statutul de personal din cadrul serviciului și un raport despre întreaga activitate a comisarului. Tudor Minea urmează să fie audiat de o comisie specială de disciplină în acest caz.

Cutremur de proporții în noaptea de 14/15 februarie la Serviciul de Înmatriculări și Permise din Iași. Colonelul Tudor Minea, șeful serviciului ieșean de Permise Auto a fost prins vineri noaptea conducând beat autoturismul proprietate personală, după cum informeaza romaniatv.net. Iniţial, comisarul şef Minea a refuzat să sufle în etilotest, dar s-a răzgândit şi a acceptat să coopereze. A reieşit o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au transportat pe şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise din Iaşi la Spitalul de Neurochirurgie, unde a acceptat să i se preleveze o probă de sânge. În jurul orei 2.30, acesta a fost adus la sediul Poliţiei Rutiere Iași. Ruşinat, colonelul Tudor Minea a solicitat agenţilor de poliţie să fie introdus în sediu pe uşa din lateralul clădirii, mai întunecoasă, pentru a nu fi recunoscut de persoane care s-ar fi aflat în interior.

Comisarul a plecat acasă fără permisul de conducere, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. “Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului. A fost oprit de un echipaj de poliţie care se afla într-o acţiune pentru depistarea şoferilor băuţi”, a precizat un reprezentant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.  Filtrul Poliției Rutiere se afla la nici 100 de metri de sediul Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto, unde, se pare că Tudor Minea a chefuit cu colegii până la miezul nopții, sărbătorindu-și ziua de naștere.

Tudor Minea este cunoscut de mii de șoferi ieșeni, atât amatori, cât și profesioniști. La examenele de conducere, colonelul poza în om integru și era extrem de exigent cu cursanții.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33616

Publicat de pe 15 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii