|

BOMBĂ. Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita divorțează după 33 de ani de căsnicie

Gheorghe Nichita-primar Iasi 1Florentina NichitaÎn plin război PSD-PNL, vicepreședintele național al PSD, Gheorghe Nichita a decis să înceapă o nouă luptă, în propria familie.

După 33 de ani de căsnicie, primarul Iașiului Gheorghe Nichita a luat hotărârea să se despartă oficial de soția sa Florentina Nichita, anunță site-ul bzi.ro. Desfacerea căsniciei a fost hotărâtă în comun acord de cei doi soți, care au împreună două fiice în vârstă de 32 respectiv 27 de ani. „Da, acum am ajuns în acest punct. Și nu a fost o decizie ușoară. Regret că am amestecat viața profesională cu cea de familie. M-am dedicat mai mult politicii și administrației, motiv pentru care a avut de suferit comunicarea în familie. Fetele noastre au înțeles tot ce se întâmplă și au dat dovadă de maturitate. Chiar dacă am ajuns în acest punct nu  va exista o ruptură totală, pentru că ne vom susține și ajută reciproc. Ne cunoaștem prea bine pentru a ne îndeparta total. Eu și soția mea avem drumurile noastre profesionale, care ne împlinesc”, a explicat primarul Gheorghe Nichita pentru bzi.ro. Florentina Nichita este profesoara îndrăgită și admirată la Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi” din Copou. Soția liderului PSD a fost mereu o persoană discretă și retrasă din lumina reflectoarelor vieții publice. Elevii care o cunosc o clasează în topul celor mai îndrăgite cadre didactice. Florentina Nichita este tehnician în agricultura ecologică, iar anul acesta a luat sub aripa sa o nouă generație de boboci. Este dirigintă la clasa a IX-a A, unde predă și modulul I de ecologie, în corpul B al liceului. Are o clasă de 22 de tineri, cărora încearcă sa le insufle pasiunea pentru agricultură și să le deschidă noi perspective pentru viitor. Elevii au numai cuvinte de laudă la adresa dirigintei lor și spun că este cea mai corectă profesoară. În ultima perioadă, Gheorghe Nichita nu și-a mai făcut apariția la evenimentele publice alături de partenera sa de viață. Mai mult, gurile rele din Primăria Iași vorbesc pe la colțuri despre o idilă a primarului cu o subordonată foarte tânără și frumoasă, dar Nichita nu a dorit să comenteze acest aspect.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33779

Publicat de pe 22 Feb 2014. Publicat in ADMINISTRAȚIE, POLITICĂ, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...