|

CAPTURĂ. FOTO-VIDEO. Tren burdușit cu țigări de contrabandă descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Iaşi feroviar

Tigari de contrabanda tren 3Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi feroviar împreună cu inspectorii vamali au descoperit, pe timpul desfăşurării unor acţiuni specifice, în trenul accelerat 401, ascunse şi nedeclarate, 5.400 ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.

Polițiștii și inspectorii vamali au descins în vagoanele trenului accelerat 401, care circulă pe relaţia Chişinău-Bucureşti. ”În cadrul primei acţiuni, în urma controlului efectuat asupra trenului echipa comună de control a descoperit în vagonul nr. 1, în locul de depozitare al cărbunilor, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 3.400 de ţigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Iași. Poliţiştii au stabilit că ţigaretele aparţin însoţitorului vagonului controlat, Nicolae S., cu cetăţenie română şi Republica Moldova , în vârstă de 40 ani. Inspectorii și polițiștii de frontieră au continuat percheziția în tren și efortul nu a fost în zadar. În vagonul nr. 4, în podul cuşetei şefului de tren, se afla ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 2.000 de ţigarete marca Hilton Lilac, cu timbru de acciză Republica Moldova. Poliţiştii de frontieră au stabilit că ţigaretele aparţin şefului de tren, cetăţeanul român Mihail S., în vârstă de 44 ani. ”Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării, iar bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 lei”, a adăugat Denis Lazăr.
Cătălin Dumitrescu

VIDEO

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

IMG15IMG4

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33659

Publicat de pe 17 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...