|

CAPTURĂ. GALERIE FOTO. Peste 8.000 de pachete de țigări și anabolizante descoperite de polițiștii de frontieră ieșeni

Tigari cu caruta 4Poliţiştii de frontieră ieşeni au confiscat 155.400 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova ce erau transportate dinspre frontiera cu R. Moldova, cu căruţa, de către doi cetăţeni români.

În data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 20.45, pe timpul executării unei misiuni specifice în zona de competenţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii, un atelaj hipo în care se aflau două persoane, ce se deplasa din localitatea Şendreni către localitatea Cârniceni, judeţul Iaşi. ”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, la vederea cărei persoanele în cauză au abandonat căruţa, încercând să fugă către localitatea Şendreni. Cele două persoane au fost reţinute, iar din declaraţiile lor poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni români, în vârstă de 14 ani, respectiv 17 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi. În urma controlului efectuat asupra atelajului hipo, lucrătorii noştri au descoperit 6 colete învelite în folie de culoare neagra, în care se aflau ţigări”, a declarat Alina Leonte, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Iași.
În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conţin cantitatea de 7.770 pachete ţigări marca “Winston”, cu timbru de acciză R. Moldova în valoare de 69.179 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. În aceiași zi, echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit în bagajele unui cetăţean R. Moldova 60 comprimate Danabol. La Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, ca pasager în autocarul cursa regulată Orhei– Suceava, cetăţeanul R. Moldova Dumitraş G., în vârstă de 19 ani. La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucratori vamali, a descoperit în buzunarul exterior de la rucsacul personal al cetăţeanului Dumitraş G. 60 comprimate Danabol, substanţă inclusă în categoria substanţelor anabolizante. Autoritatea vamală a luat măsura ridicării comprimatelor în vederea confiscării şi a sancţionat contravenţional persoana în cauză cu amendă în valoare de 30.000 lei.

Tigari cu caruta 1 Tigari cu caruta 2 Tigari cu caruta 3

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=34194

Publicat de pe 28 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii