|

Cartier rezidențial de vile construit la ieșirea din Botoșani spre Suceava

case construite de Profi Izo.bek la BotosaniO firmă din Botoșani a început construcția unui complex rezidențial de vile, printre care şi o zonă de duplexuri, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava.

Societatea comercială Profi Izo.Bek dezvoltă o investiție imobiliară în pe raza localității Hudum, în imediata vecinătate a zonei de agrement Cornişa.

like facebookAcesta a început să construiască mai multe vile, dar şi zece case de tip duplex, care vor beneficia de multă linişte, spațiu verde, parcări și loc de joacă pentru copii.

case construite de Profi Izo.bek la BotosaniCasele vor avea o suprafață construită de 140 de metri pătrați și una utilă de 120 de metri pătrați. Ele vor dispune de living, trei dormitoare, bucătărie, două băi și…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=107075

Publicat de pe 24 Mai 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii