|

Casă din Siminicea afectată de un incendiu izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric defect

O casă din Siminicea a ars în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un incendiu care a izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric defect.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Siminicea şi Dumbrăveni, au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă din comuna Siminicea.

La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau în interiorul şi în podul locuinţei, construită din chirpici, existând pericolul de propagare la adăpostul de animale.

Incendiul a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194615

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...