|

Comunicat de Presă – Inspectoratul de Poliție al Județului Iași


10 Noiembrie 2017Sursa: IPJ IAŞI

În perioada 06-09 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au acţionat în trenurile de călători care tranzitează zona Moldovei şi în staţiile de cale ferată, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor de furt, a celor comise cu violenţă, precum şi pentru prevenirea călătoriilor frauduloase.

Astfel, au fost patrulate 89 de trenuri de călători şi 63 de staţii de cale ferată. Au fost legitimate peste 300 de persoane.

Au fost depistaţi 67 de călători frauduloşi. A fost depistată o persoană pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au aplicat 152 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 35.215 lei, dintre care 89 conform Legii nr.61/1991, 6 conform Legii nr.12/1990, 22 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.Sursa: IPJ Iași

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=193817

Publicat de pe 10 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii