|

Comunicat de Presă – Inspectoratul de Poliție al Județului Iași


10 Noiembrie 2017Sursa: IPJ IAŞI

În perioada 06-09 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au acţionat în trenurile de călători care tranzitează zona Moldovei şi în staţiile de cale ferată, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor de furt, a celor comise cu violenţă, precum şi pentru prevenirea călătoriilor frauduloase.

Astfel, au fost patrulate 89 de trenuri de călători şi 63 de staţii de cale ferată. Au fost legitimate peste 300 de persoane.

Au fost depistaţi 67 de călători frauduloşi. A fost depistată o persoană pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au aplicat 152 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 35.215 lei, dintre care 89 conform Legii nr.61/1991, 6 conform Legii nr.12/1990, 22 conform O.U.G. nr. 195/2002, iar restul pentru alte abateri.Sursa: IPJ Iași

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=193817

Publicat de pe 10 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...