|

Consilierii „nu ne pasă” îi trimit la plimbare pe donatorii de sânge. Proiectul a fost respins, iniţiatorul “călcat în picioare”


olariu

Legislativul păşcănean a respins propunerea privind amenajarea unui centrul de colectare a sângelui în municipiu. Proiectul de hotărâre iniţiat de consilierul PMP, Sorin Olariu a fost respins cu 5 voturi pentru şi 11 abţineri după câteva zeci de minute de dezbateri ridicole. Au susţinut acest demers doar 4 consilieri liberali şi unul de la PMP deşi deschiderea unui centru de colectare în acesta zonă ar fi utilă şi necesară atât pentru bolnavi cât şi pentru donatorii din municipiu şi comunele învecinate.

Sorin Olariu – foto , initiatorul proiectului a explicat că administratia locală trebuie să găsească o soluţie pentru că donatorii să nu mai fie nevoiţi…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=127020

Publicat de pe 30 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii