|

Consiliul Local Suceava a aprobat alocarea în avans a patru milioane de lei pentru combustibilul necesar pentru producerea agentului termic

Consiliul Local Suceava a aprobat, joi, alocarea în avans a sumei de patru milioane de lei societății Thermonet, bani ce reprezintă subvenția la căldură pentru primele trei luni de iarnă. De la Thermonet, banii vor ajunge la Bioenergy pentru achiziționarea de biomasă pentru producerea de energie termică.

„O problemă prioritară în fiecare toamnă pentru noi este asigurarea căldurii și apei calde în sezonul rece. Procedăm astfel de ani de zile și conform legislației în vigoare autoritățile locale pot să dea o parte din subvenție în avans pentru achiziția de combustibil”, a spus primarul Ion Lungu în ședința de Consiliu Local.

El a precizat că anul trecut…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171270

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...