|

Copilul lovit de un cablu va purta proteză dentară toată viața

Copilul lovit luni de un cablu smuls de trapa unui autobuz a rămas fără opt dinţi, plus răni profunde pe faţă. Minorul, în vârstă de 12 ani, a fost internat şi operat în secţia clinică de chirurgie buco-maxilo-facială de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Potrivit medicilor, prin intervenţia chirurgicală de marți, mandibula fracturată a copilului a fost fixată cu ajutorul unei proteze. Pe termen scurt, specialiştii arată că victima trebuie să opteze pentru o protezarea provizorie a dinţilor lipsă. Pe termen lung, copilul are nevoie de o protezare definitivă a celor opt dinţi din faţă pe care i-a pierdut după accidentul din Galata.

„Examenul clinic a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=126074

Publicat de pe 28 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...