|

Deputatul Emanuel Havrici, președinte ales al PSD Câmpulung Moldovenesc își propune ca PSD să câștige toate alegerile în municipiu, de la europarlamentare până la funcția de primar

Deputatul PSD Emanuel Havrici a fost ales, duminică, președinte al PSD Câmpulung Moldovenesc în cadrul Adunării generale a organizației municipale, fiind prezenți peste 200 de membri ai formațiunii.

Organizația PSD Câmpulung Moldovenesc are acum conducere aleasă după o lungă perioadă de interimat și, prin alegerea lui Emanuel Havrici, a dorit să transmită un semnal de înnoire și de seriozitate în abordarea provocărilor pentru perioada următoare.

Noul președinte ales al PSD Câmpulung Moldovenesc a declarat pentru News Bucovina că primul obiectiv al său este ca PSD să obțină în municipiu cel mai mare scor la alegerile europarlamentare din 2019.

Totodată, el a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194921

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...