|

DESCINDERI. Castelele țigănești de la Ciurea și Hârlău luate cu asalt de mascații ieșeni

Masini ridicate tigani 2Castelele rromilor din Ciurea și Hârlău, județul Iași au fost luate cu asalt de mascați în zorii zilei de joi, 10 aprilie. Un număr de 120 de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, luptători S.A.S. şi jandarmi, au descins la 10 adrese de pe raza judeţului Iaşi, la bănuiţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Sunt vizate activitățile a șase societăți comerciale, precum și relațiile acestora cu alte 35 de societăți. Cele 13 persoane bănuite că nu ar fi înregistrat sau au înregistrat fictiv în actele contabile operațiunile economice desfășurate, în mai multe domenii economice, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 lei. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în baza mandatelor de percheziţie emise de instanţă, au efectuat 10 percheziţii, 7 în localitatea Ciurea şi 3 în oraşul Hârlău, la domiciliile a 13 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării trei autoturisme de lux şi 30.000 lei, fiind conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 11 persoane. De asemenea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, documente care interesează cauza.

Masini ridicate tigani 1

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=34168

Publicat de pe 10 Apr 2014. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii