|

DIHONIE ÎN USL. Gheorghe Nichita: Fără PSD, liberalul Adomniţei nu ar fi câştigat în ruptul capului şefia CJ Iaşi

Gheorghe Nichita si Cristian Adomnitei 1Primarul Gheorghe Nichita a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că liberalul Cristian Adomniţei nu ar fi ajuns preşedinte al CJ Iaşi fără sprijinul PSD, el amintind că în anul 2012 PSD a făcut o „mare concesie” liberalilor, cedând şefia CJ către PNL, în urma negocierilor purtate în USL înaintea alegerilor locale, anunță agenția MEDIAFAX.
„Nu ajungea domnul Adomniţei preşedinte la CJ nici în ruptul capului dacă nu cedam noi, PSD-ul. Azi nu era preşedinte al Consiliului Judeţean, să fie foarte clar treaba asta. Şi o ştiu şi ei. În decursul istoriei s-a văzut foarte clar, tot timpul am reuşit să luăm prin vot Consiliul Judeţean. Sunt lucruri concrete, n-are rost să ne ascundem după deget”, a afirmat preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.
Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, a spus că declaraţia lui Nichita este „complet nepotrivită”. „Acum, dacă se întrevede o despărţire a USL, mi se pare complet nepotrivit să vii să spui că tot ce a fost în trecut a fost rău, noi suntem singurii oameni buni şi că nimic nu s-ar fi întâmplat sub soare dacă nu era domnul primar. Ar fi putut face lucrurile acestea şi până în 2012, când a avut totul domnul primar. Colegii săi de la PSD erau la Consiliul Judeţean, au fost şi la guvernare. A avut din 2003 şi până acum tot timpul să demonstreze”, a afirmat preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, într-o conferinţă de presă.
Primarul PSD Gheorghe Nichita şi şeful CJ Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, au avut mai multe schimburi de replici în ultimul an, pe teme care ţin de administraţie. În eventualitatea ruperii USL, majorităţile pe care le formează la Iaşi PSD şi PNL în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean ar putea fi puse în pericol. Cele două formaţiuni deţin câte un viceprimar şi câte un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean.

Gheorghe Nichita-primar Iasi 2Gheorghe Nichita si Cristian AdomniteiGheorghe Nichita-primar Iasi 1

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33765

Publicat de pe 21 Feb 2014. Publicat in POLITICĂ, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii