|

Direcția Silvică Suceava face amenajări suplimentare pentru turiștii care vor să viziteze Codrul Secular de la Slătioara, recent inclus în patrimoniul mondial UNESCO, iar CJ Suceava va moderniza drumul până la obiectiv

Direcția Silvică Suceava a început demersuri pentru realizarea de amenajări suplimentare pentru turiștii care vor să viziteze Codrul Secular de la Slătioara în condițiile în care adresabilitatea va crește după ce acest obiectiv a fost inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Directorul Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat pentru News Bucovina, că nominalizarea ariei naturale protejate de interes naţional Codrul Secular Slătioara ca sit în patrimoniul mondial UNESCO la 7 iulie 2017, cu prilejul celei de-a 41-a sesiuni , care a avut loc la Cracovia reprezintă un moment marcant pentru protecţia pădurilor virgine de fag din România și din Europa.

El a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164049

Publicat de pe 14 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii