|

Direcția Silvică Suceava face amenajări suplimentare pentru turiștii care vor să viziteze Codrul Secular de la Slătioara, recent inclus în patrimoniul mondial UNESCO, iar CJ Suceava va moderniza drumul până la obiectiv

Direcția Silvică Suceava a început demersuri pentru realizarea de amenajări suplimentare pentru turiștii care vor să viziteze Codrul Secular de la Slătioara în condițiile în care adresabilitatea va crește după ce acest obiectiv a fost inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Directorul Direcției Silvice Suceava, Sorin Ciobanu, a declarat pentru News Bucovina, că nominalizarea ariei naturale protejate de interes naţional Codrul Secular Slătioara ca sit în patrimoniul mondial UNESCO la 7 iulie 2017, cu prilejul celei de-a 41-a sesiuni , care a avut loc la Cracovia reprezintă un moment marcant pentru protecţia pădurilor virgine de fag din România și din Europa.

El a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164049

Publicat de pe 14 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...
  • Delia: Buna ziua. Transportul public in Burdujeni-Sat este compromis de decizia fara scrupule a celor din conducere....
  • Videochat Bucuresti: se castiga din ce in ce mai multi bani din videochat, iar asta nu poate sa fie decat un lucru...