|

Doi suceveni, Constantin Lucuțar și Mihai Cervinschi, vor pedala 1000 de kilometri în 48 de ore cu gândul la copiii născuți prematur. Acțiunea este asociată cu campania de strângere de fonduri dedicată copiilor născuți prematur

Doi suceveni, Constantin Lucuțar și Mihai Cervinschi vor pleca, vineri dimineața din Suceava pe un traseu de 1000 de kilometri care ar urma să fie parcurs pe biciclete în 48 de ore, iar această performanță va fi asociată cu campania de foundraising „Un gest pentru o viață”, dedicată copiilor născuți prematur lansată de Asociația „Salvați Copiii”.

Președintele Asociației „Salvați Copiii” Suceava, Camelia Iordache, a anunțat joi seara că cei doi sportivi care au fost alaturi de asociație și la Maratonul Cetății Suceava, vor pleca la ora 10.00 fix de pe platoul Casei Culturii din Suceava.

Pe parcursul celor 1.000 km ei vor promova campania, SMS la 8844…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171246

Publicat de pe 29 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...