|

DSP Suceava: Peste 370 de gravide aflate în lunile de sarcină VI-IX, precum şi 413 persoane ce necesită dializă vor fi supravegheate în sezonul rece, pentru a fi transportate din timp spre unităţile sanitare pentru îngrijiri medicale de specialitate

Directorul executiv al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost actualizată lista cu persoane vulnerabile ce necesită o supraveghere mai atentă în timpul sezonului rece, actualizarea realizându-se cu ajutorul medicilor de familie şi cu sprijinul autorităţilor locale.

Zorescu a spus că măsura face parte dintr-un plan mai amplu care a fost prezentat la sfârşitul lunii septembrie, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, iar îndeplinirea acestei măsuri revenea în sarcina DSP Suceava.

Ea a precizat că sub coordonarea DSP Suceava şi împreună cu alţi factori de răspundere vor fi…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=188420

Publicat de pe 31 Oct 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii