|

Dumitru Cogălniceanu (Casa Lebăda): ” Nu te poți impune în fața multinaționalelor. Până la o anumită cotă de piață, nu numai că nu deranjezi dar ești un fel de „concurență necesară”

Casa Lebăda este o companie sută la sută ieșeană care activează pe piața producției de lacuri și vopseluri din 1993. Nu ne-am propus să facem profilul acestei companii, ci doar să vedem care este secretul uneia dintre puținele firme care a reușit să reziste tranziției, crizei și altor obstacole care au pus la pământ alte sute de afaceri aflate cândva pe culmi sau au năruit milionari de top.

Dumitru Cogălniceanu, fondatorul și managerul Casa Lebăda, ne-a povestit cum au fost anii de ”pionerat„, care au fost greutățile ce au urmat și despre ce înseamnă de fapt să concurezi alături de giganți, adică de multinaționalele cu tradiție de sute de ani în…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=126504

Publicat de pe 29 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, IASI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii