|

EXOTIC. FOTO. Compania Cotnari și-a premiat distribuitorii cu o vacanță în Republica Dominicană

Cotnari distribuitori 2Devenită tradiție la Cotnari, excursia anuală pentru premierea distribuitorilor care au îndeplinit obiectivele contractuale, a avut loc anul acesta în luna februarie.

După ce în anii din urmă, distribuitorii Companiei Cotnari au vizitat China, Noua Zeelandă, Australia, America, Hawai, croazieră în țările nordice, Thailanda și Malaezia, Insulele Maldive și Singapore, anul acesta 80 de persoane au ajuns în Republica Dominicană la Punta Cana.
Un resort de lux de 5 stele cu absolut toate serviciile incluse, a fost gazdă perfectă, iar plaja și excursiile în diversele și frumoasele insule din zonă, au fost preferatele grupului. A fost un sejur de vis în care cei invitați au uitat de stresul cotidian și au admirat locuri unde nu se știe dacă vor mai ajunge vreodată. “Dupa un an dificil, cu stres și în condiții de piață mai grele decât în trecut, această excursie a venit într-un moment foarte potrivit. Ne-am încărcat bateriile, am uitat câteva zile de muncă și iată-ne acum în fața unui nou an cu alte provocări”, au fost cuvintele unuia dintre distribuitori.

Cotnari distribuitori 1Cotnari distribuitori 4Cotnari distribuitori 3

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33704

Publicat de pe 19 Feb 2014. Publicat in ECONOMIE, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA, Business news. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii