|

FILM. Seară de film german la Centrul Cultural German din Iaşi

Film germanCentrul Cultural German Iaşi vă invită la Seara de Film German miercuri, 26 februarie 2014, începând cu ora 18.30, în sala Bertolt Brecht.

Va fi prezentat filmul german Soul Kitchen în regia lui Fatih Akin din anul 2009. Filmul are o acțiune cât se poate de actuală. Zinos, proprietarul unui restaurant este urmărit de ghinion: mai întâi prietena lui Nadine se mută la Shanghai pentru un nou loc de muncă, apoi suferă o hernie de disc. După ce îl angajează de nevoie pe bucătarul excentric Shayn, clienţii obişnuiţi, care erau oricum puţini, întârzie să mai apară. Şi ca și cum toate acestea nu erau de ajuns, apare şi fratele lui Illias proaspăt ieşit din închisoare şi îi cere ajutorul. În timp ce Zinos încă se gândeşte cum să scape de restaurant ca să o poată urma pe Nadine în China, muzica şi felurile de mâncare neobişnuite atrag din ce în ce mai mulţi clienţi. Soul Kitchen este în plină expansiune ca niciodată. Însă tocmai acum evenimentele iau o altă întorsătură. Protagoniștii peliculei sunt Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu și Birol Ünel. Filmul va fi subtitrat în limba engleză, iar intrarea publicului este liberă.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33816

Publicat de pe 24 Feb 2014. Publicat in EVENIMENT, MONDEN, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA, Spectacole. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii