|

Flutur: Așteptăm răspuns de la Tarom pentru curse spre Barcelona, Bruxelles și Tel Aviv, suntem în discuții pentru cursa de Memmingen și o variantă Suceava-Rzeszow-Munchen, dar discutăm și alte destinații

Președintele Consiliului Județean Suceava a declarat, miercuri, în timpul dezbaterii proiectului privind accesarea unui credit în vederea extinderii terminalului Aeroportului Suceava că acesta va trebui să facă față procesării unui număr de 500 de pasageri pe oră în condițiile în care activitatea aeroportuară este în creștere, iar anul viitor ar putea ca numărul de pasageri să atingă 500.000.

Flutur a spus că deja, în acest an, Aeroportul Suceava se apropie de 200.000 de pasageri și că a fost montat un terminal modular din containere pentru a crește gradul de procesare al pasagerilor, dar că aceasta este o soluție temporară.

El a menționat că a discutat cu…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170245

Publicat de pe 27 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...