|

Flutur și Rădulescu se bat cu pumnii în piept: “Nu ne luăm concedii în luna diasporei” / “Datorită guvernării social-democrate numărul locurile de muncă a crescut”

 

Azi, cu prilejul campaniei de informare destinată sucevenilor care muncesc în străinătate, derulată la Muzeul de Istorie, președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur ( PNL ) și deputatul Alexandru Rădulescu ( PSD ) nu au știut cum să iasă mai în față cu realizările de partid.

În prezența ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, Flutur a avut numai cuvinte de laudă pentru propria invenție – luna diasporei și a amestecat de-a valma activitățile altor instituții :  La Suceava terenul e oarecum pregătit pentru diasporă, din păcate județul Suceava e campion la forța de muncă care lucrează în afară, cu peste 140.000 de…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=148035

Publicat de pe 11 Aug 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...