|

FOTO 174 de ani de la înființarea primei baterii de artilerie

Înființarea primei baterii de artilerie din Țara Românească de către Gheorghe Bibescu prin Porunca Domnească nr. 198 din 10 noiembrie 1848 a consimțit această zi ca memorabilă, un nou punct de plecare, pentru istoria artileriei române marcând totodată procesul modernizării artileriei în țara Românească.
Militarii Batalionului 285 Artilerie „Vlaicu Vodă” din Brăila au sărbătorit vineri, 10 noiembrie, 174 de ani de existență a artileriei române. Cu acest prilej, pe platoul unității a avut loc o ceremonie la care a participat șeful de Stat Major al Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, colonel Valentin Nedelescu.
În cadrul ceremonialului s-a dat…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=195136

Publicat de pe 14 Noi 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, VRANCEA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...