|

FOTO Cine este tânăra care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat într-un canal!

pruncucidere, botosani, politie, stiriTânăra de 21 de ani care şi-a ucis copilul la scurt timp de la naştere şi l-a aruncat într-un canal era angajata unui fast-food din Botoşani.

Ea a rămas însărcinată, însă i-a fost teamă să îşi asume rolul de mamă, aşa că la patru zile de la naştere, imediat ce a ieşit din Maternitate, şi-a ucis copilul şi a încercat să ascundă urmele.

like facebookFata este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama se afla la muncă în Italia.

Gabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născutse în urmă cu trei zile.

Potrivit anchetatorilor,  tânăra a…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170521

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...