|

FOTO Pasiune transformată în artă! Un botoșănean realizează torturi sculptate. Produsele sunt spectaculoase

botosani, stiri, tort realizat de Florentin BuhaciucUn botoșănean a reușit să își transforme pasiunea sa pentru cofetărie într- adevărată artă. Acesta realizează torturi sculptate, iar produsele care îi ies din mână sunt cu totul și cu totul spectaculoase.

Florentin Buhaciuc are 42 de ani și lucrează de peste zece ani în domeniul cofetăriei. A căpătat experiență în cunoscute laboratoare de cofetărie din țară, dar și-a desăvârșit talentul în Anglia, unde a lucrat ca şef cofetar.

Lucrează torturile după imaginaţia proprie sau după fotografiile clienţilor. Ingredientele folosite sunt 100% naturale, ceea ce face ca rezultatul să fie unul de calitate.

like facebookNu pot să spun că sunt un artist. Artă fac cei…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=187566

Publicat de pe 30 Oct 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...