|

FOTO! Peste 100 de mașini la protestul împotriva drumurilor proaste din județul Botoșani

protest drumuri (2)Peste o sută de mașini participă, sâmbătă, la protestul împotriva drumurilor proaste din județul Botoșani. Cetățenii  din nordul județului Botoșani au organizat, sâmbătă, un marș de protest auto finalizat cu un miting în satul Dumeni, comuna George Enescu.

like facebookSe revendică reasfaltarea drumurilor județene 298-Vorniceni-Cordăreni-George Enescu, a DJ 293 Dorohoi-Ge.Enescu-Mileanca-Codreni și a DJ 298A Darabani-Lișmănița-Mileanca.

Scopul acțiunii vizează asfaltarea acestor drumuri județene, care, din cauza degradării continue și a neintervenției drumarilor, prezintă reale pericole de accidente și securitate a participanților la traficul rutier.

Protestul este…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=148808

Publicat de pe 13 Aug 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...