|

Gaz Metan – FC Botoşani 1-0. V. Iftime: “Păcat. Sunt meciuri pe care nu trebuie să le pierzi iar ăsta e unul dintre ele”

fc botosani - viitorul (valeriu iftime) (2)

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt dezamăgiţi de faptul că Tincu&Co au pierdut cu atâta uşurinţă cele trei puncte la Mediaş, în faţa unei echipei care avea doar 6 puncte acumulate în 12 etape. Valeriu Iftime consideră că acest meci nu trebuia pierdut chiar dacă jocul elevilor lui Enache nu a mai fost la fel de bun.

“Sunt dezamăgit atât de joc cât şi de arbitraj. Gaz Metan e o echipă încâlcită. Noi trebuia să marcăm un gol sau două şi eram câştigători. La golul lor, arbitrul sau asistentul trebuia să vadă henţul dar greşeli sunt şi în Liga Campionilor. Am pierdut trei puncte foarte importante pentru noi. Timp de două săptămâni o să ne…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=171861

Publicat de pe 30 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, BOTOȘANI. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...