|

Gheorghe Flutur țintește președinția Ligii Aleșilor Locali PNL din România: Voi fi o voce incomodă, dar foarte fermă care să apere primarii și consilierii

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, a anunțat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că va candida la funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL din România.

El a explicat că nu a dorit să candideze la funcția de președinte al PNL, deși i s-a propus și a fost onorat de susținere, dar a promis că va fi președinte de CJ Suceava.

„Cum puteam să mint populația să fiu președinte la PNL, când trebuie să fii toată ziua acolo, dar cu serviciu la Suceava?”, a spus Flutur care a menționat că dacă avea acest proiect, candida la Parlament.

„Am avut bun-simț și am spus…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=126782

Publicat de pe 29 Iun 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • Calu Marin: Prost plagiat al salamului cu soia.
  • Costel: Au donat sangele corupt din ei. In caz de razboi or sa fie donatorii de organe. Jegosii.
  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii