|

Gheorghe Flutur: Trebuie să ne pregătim pentru investiții și scoaterea din umbră a județului Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, în ședința de plen a CJ Suceava că este nevoie de investiții în județ în special în infrastructura de transport, subliniind necesitatea accesării unui împrumut de 67,7 milioane de lei necesar pentru modernizarea a trei drumuri județene și pentru extinderea terminalului Aeroportului Suceava.

El a explicat că prin acest credit urmează să fie finanțată modernizarea drumului județean între orașele Frasin și Broșteni, care leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței și care nu a fost reabilitat consistent de 47 de ani, fiind făcute doar mici intervenții de întreținere.

Totodată, din…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=170614

Publicat de pe 28 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...