|

Grupul „Rădăuțiul Civic” a primit două premii la Gala Tineretului din România pentru proiectul taberei educative pentru copiii casei de tip familial „Universul copiilor”

Grupul „Rădăuțiul Civic” a obținut premiul de popularitate, dar și premiul al treilea III la categoria incluziune socială la Gala Tineretului din România organizată sâmbătă, la Bacău, capitala națională a tineretului 2017-2018, de Ministerul Tineretului și Sportului.

Organizată de Ministerul Tineretului și Sportului, Gala Tineretului din România, aflată la a IV-a ediție, reunește în fiecare an sute de tineri din întreaga țară și premiază cele mai reușite proiecte cu și pentru tineri.

Grupul de inițiativă „Rădăuțiul civic” a fost nominalizat în finala Galei Tineretului din România 2017 la secțiunea incluziune socială cu proiectul „Tabără…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=194708

Publicat de pe 13 Noi 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...