|

Harșovschi: Primăria Suceava vrea să acționeze în instanță pentru defăimare o televiziune care a prezentat cartierele Burdujeni și Ițcani ca fiind între cele mai periculoase din țară. Dacă noi nu ne apărăm, cine să ne apere?

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat, joi, că municipalitatea intenționează să acționeze în instanță o televiziune care a prezentat deformat, într-un reportaj, situația din cartierele Burdujeni și Ițcani ca fiind între cele mai periculoase cartiere din țară.

El a spus în cadrul emisiunii Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că o „televiziune de telenovele” a făcut un reportaj în cartierele Burdujeni și Ițcani și arătau că sunt cele mai periculoase din țară.

„Au spus cât de periculos e cartierul Ițcani și cât de periculos cartierul Burdujeni”, a spus Harșovschi.

El a spus că cele două cartiere nu sunt periculoase, așa cum erau…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=164070

Publicat de pe 15 Sep 2017. Publicat in EVENIMENT, BREAKING NEWS, SUCEAVA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • S.: Oare nu ii este putin rusine persoanei care a publicat aceasta stire si a scris numai minciuni. de ce intotdeauna...
  • .v.b: Ar trebui sa stergeti acest aricol si sa cercetati inainte de a scrie asa ceva nu mi se pare corect sa...
  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...