|

IAȘI. Campionat tenis de masă după gratiile Penitenciarului Iași

Tenis de masa penitenciar 2Fiecare este responsabil de propria stare de sănătate, iar studiile ştiinţifice arată că o dietă corectă şi un nivel adecvat de activitate fizică pot îmbunătăţi starea de sănătate şi chiar preveni o mulţime de boli. Sportul ameliorează adesea calitatea vieţii persoanelor.

În spiritul celor precizate deja, miercuri, 19 februarie, la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iaşi, s-a desfăşurat un campionat de tenis de masă, în sala de sport a Penitenciarului, la care au participat 12 detinuţi aflaţi în regim închis. ”Prin susţinerea acestei activităţi, s-a dorit îmbunătăţirea stării de spirit în rândul deţinuţilor, stimularea spiritului de iniţiativă, de stabilire a unui climat favorabil şi de respect reciproc între persoanele private de libertate. Persoanele considerate finaliste, în urma susţinerii meciurilor în sistem eliminatoriu şi semifinalelor şi finalelor pentru departajarea câştigătorilor, vor beneficia de credite care le vor putea permite să fie recompensate cu drepturi suplimentare”, a declarat Laura Dediu, coordonatorul Serviciului Educație din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași.

Tenis de masa penitenciar 1Tenis de masa penitenciar 3

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33716

Publicat de pe 19 Feb 2014. Publicat in SOCIAL, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...