|

IAȘI. Parcurile de joacă vor fi supravegheate video

Parc Joaca Iasi 1Big Brother de proporții în parcurile din Iași. 
Municipalitatea intenţionează să monteze un sistem de supraveghere a parcurilor de joacă din oraş, prin amplasarea unui număr de 128 de camere video, anunță publicația oficială a Primăriei Iași, Curierul de Iași. Licitaţia pentru achiziţionarea aparaturii va avea loc pe 4 aprilie. Sistemul va permite identificarea celor care distrug mobilierul aferent parcurilor de joacă ale celor mici, imaginile fiind centralizate la Dispeceratul Poliţiei Locale. În dorinţa de a menţine integritatea patrimoniului public, oficialii Primăriei iau în calcul amplasarea de camere de luat vederi şi în parcurile de agrement şi cimitire. În ultimii ani, municipalitatea a făcut eforturi financiare importante pentru a reabilita spaţiile de recreere pentru copii. Experienţa ultimilor ani a arătat că unii cetăţeni sunt certaţi cu simţul civic şi chiar cu legea, alterând sau distrugând locurile destinate copiilor.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33771

Publicat de pe 21 Feb 2014. Publicat in ADMINISTRAȚIE, SOCIAL, ACTUALITATE, BREAKING NEWS, GALERIE MULTIMEDIA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...