|

IAȘI. Proiecte europene pentru renovarea școlilor din municipiul Iași

Gheorghe Nichita-primar Iasi 2Municipalitatea ieşeană a anunțat că va iniţia proiecte europene pentru renovarea şcolilor din oraş.

Anunţul vine în urma întrevederii pe care primarul municipiului Iași, Gheorghe Nichita a avut-o cu Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, anunță Curierul de Iași, ziarul oficial al municipalității. „Primăria Iaşi poate începe contractarea de fonduri europene pentru renovarea şcolilor. Am dispus un inventar al necesităţilor acestora şi apoi vom stabili documentaţia care va sta la baza accesării fondurilor europene. La nivelul Regiunii de dezvoltare Nord Est sunt alocate 28 de milioane de euro pentru lucrările la infrastructura şcolară preuniversitară”, a declarat Gheorghe Nichita. De asemenea, primarul Iaşiului a subliniat faptul că municipalitatea va putea începe elaborarea unui proiect cu finanţare europeană pentru modernizarea utilităţilor din cadrul blocurilor de locuinţe de pe raza oraşului Iaşi. „Săptămâna viitoare vom avea consultări cu reprezentanţii ANRSC, Dalkia Termo Iaşi şi asociaţiile de proprietari pentru întocmirea documentaţiei necesare obţinerii de fonduri europene”, a precizat Gheorghe Nichita.

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=33786

Publicat de pe 22 Feb 2014. Publicat in ADMINISTRAȚIE, SOCIAL, ACTUALITATE, BREAKING NEWS. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...