|

Îl puteţi vedea în curte! Şoferul „Prinţul din Dobreni” a ieşit din arest! Urmează eliberare totală şi permis de conducere?

Tribunalul Neamţ a respins recursul înaintat de Parchetul Piatra Neamţ şi a confirmat eliberarea din arestul preventiv al inculpatului Mironescu Ionut Florin cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului faptei, ascunderea de probe etc.

<<Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, raportat la art. 205 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA PIATRA-NEAMŢ, împotriva încheierii nr. 1153 din data de 02.08.2017, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Piatra-Neamţ. Menţine ca legală şi…citeste mai mult aici

URL scurt: http://www.moldova24.ro/?p=147995

Publicat de pe 11 Aug 2017. Publicat in ACTUALITATE, BREAKING NEWS, NEAMȚ. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
Șeful Poliției Neamț maltratează o copilă de 14 ani. Sursa: 7Est

Comentate recent

  • M.p: Rusine ca faceti sa sufere acesti copii
  • M.p: Nu este adevarat sunt doar minciuni.Vom vedea cand va iesi adevarul cine va veni sa-si ceara scuze pt defaimare...
  • CHISALITA CATALINA: Buna ziua!Ma bucur ca in sfirsit cineva sa hotarit sa spuna adevarul despre ce se intimpla in...
  • Cornel: ACET fiind o firma specializata in transportul apei, a facut studii pentru obtinerea energiei din apa...
  • vasile avadanei: am fost penultimul jefuit de savel matache intr-un lung sir de victime. teza mea de doctorat a...